Beste Lezers,

Veel positieve berichten in deze nieuwsbrief. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in nog in een korte broek zo bijna aan het eind van September. We hebben een hele mooie zomer gehad.

We hebben heerlijk kunnen genieten en bij komen. En nu met z’n allen er tegen aan!

Namens het hele bestuur, veel plezier met deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Marco van de Kraats
Secretaris
email: secretaris@dewillemien.nl

 


Corona, Corona, Corona

Helaas geen positieve berichten op het Corona vlak. De randstand heeft extra maatregelen gekregen. Dus waakzaamheid blijft geboden en we zullen ons ook de komende maand ons aan de RIVM richtlijnen houden.

 


Gluren bij het bestuur

Op deze plek vertellen wij u waar we als bestuur allemaal mee bezig zijn.

Het Orgel krijgt nieuwe verlichting, het glas voor de balkons is deels binnen.

Superfijn te kunnen vertellen dat de vergunning rond is. Hoewel we er alle vertrouwen hadden, moest het wel allemaal rondkomen en dat is gebeurd in goede samenwerking met de Gemeente Soest. De verbouwing van de Rank kan nu echt goed van de grond komen.

Het beton wordt naar binnen gepompt
En de geisoleerde en verwarmde vloer wordt gestort

Ja, het is fijn dat we door kunnen. En ondertussen worden in de andere zalen van De Rank al weer mooie evenementen georganiseerd, vergaderd en -natuurlijk op gepaste afstand- festiviteiten gevierd.

 

Het bestuur

 

 


‘t Elfuurtje in de Rank

Ook in oktober openen we deuren voor ’t Elfuurtje op donderdag 1 oktober en donderdag 15 oktober, gebruikelijke tijd van 10:00 – 11:30 uur in de Rank.

Bij klachten en koortsverschijnselen mogen we u alleen niet binnen laten.
U mag uw komst melden aan Leen Lievaart, leen@dewillemien.nl of 06-53188156.


Verrassende ontmoeting

Zondag 8 oktober opnieuw een verrassende ontmoeting. We hopen op een mooie groep bezoekers. De eerste keer op 12 juli we mochten ongeveer 60 mensen en 9 kinderen begroeten en dat vonden we een mooi aantal. Dus op zondag 8 oktober hopen we u weer te mogen te begroeten. De tijd van 11:30 – 13:00 uur in de Kerkzaal. En voor kinderen is er een aparte activiteit georganiseerd.

Corona maatregelen; houdt 1,5 meter afstand.
Bij klachten en koortsverschijnselen thuisblijven.
U mag uw komst melden via Leen Lievaart, leen@dewillemien.nl of 06-53188156.

 


Kinderen in de Wilhelminakerk

17 Kinderen kwamen op de laatste vakantiedag de zaal van de Wilhelminakerk binnen. Schilderen stond die 2e knutselochtend hoog op het verlanglijstje. Houten sieradenkistjes en dierfiguurtjes kregen mooie kleuren, een leuke dolfijn werd voorzien van een verfje en een kleine thermometer. Een wit doek, werd een leuk schilderij en houten hangers en tasjes kregen “pareltjes” als versiering.

Na een gezellige lunch met elkaar gingen de kinderen met handenvol zelfgemaakte knutsels naar huis. En wij genoten van de blijde gezichtjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ans, Corine, Gieny, Jan en Lenie


Jong geleerd….

Een kleine peuter vond het geweldig om in de Wilhelminakerk de nieuwe trap op te klimmen.
Bovengekomen keek hij rond en zag een berg snoeren, waarmee de technici aan het werk waren geweest. “So da’s nuttig” was de enthousiaste reactie van de 3-jarige.


Help mee

We zijn blij en dankbaar voor de giften die we van u mochten ontvangen. Want samen kunnen we veel voor elkaar én anderen doen. Steun daarom de maatschappelijke activiteiten en het behoud van de Wilhelminakerk.  Help mee als vrijwilliger.  Of help met een gift. Doneren kan gemakkelijk en veilig via het donatieformulier op onze website. Klik hier om het formulier te bekijken.

Wilt u liever zelf overmaken, dat kan natuurlijk ook. Uw gift is van harte welkom op ons bankrekeningnummer NL80 ABNA 0864 5173 43 t.n.v.  Instandhouding Wilhelminakerk.

N.b.: Uw donatie is in voorkomende gevallen fiscaal aftrekbaar vanwege onze ANBI status. Meer hierover leest u op de pagina “fiscaal voordelig schenken”op onze website, of die van de belastingdienst.


Oplossing Zoekplaatje vorige nieuwsbrief:

De uitdaging…..
De oplossing
De uitdaging 2
De oplossing

 

 

 

 

 

 


Het nieuwe zoekplaatje:

Voor de kinderen
Voor volwassenen

Elke maand in de nieuwsbrief tonen wij u een klein stukje van de kerk, herkent u het?
Zie het complete plaatje en de winnaar in onze nieuwsbrief van volgende maand.
Weet u het antwoord? Stuur dit dan naar nieuwsbrief@dewillemien.nl