Help Mee

Wanneer iedereen een steentje bijdraagt, komen we met elkaar tot mooie dingen

Steun het behoud van de Wilhelminakerk en haar sociaal maatschappelijke functies.

Meehelpen met een donatie
Stichting Behoud Wilhelminakerk beschikt over de ANBI status. Uw gift is daarmee in voorkomende gevallen fiscaal aftrekbaar.

De stichting heeft zich tot doel gesteld het prachtige kerkgebouw te redden van de sloop en en haar sociaal maatschappelijke functies veilig te stellen voor toekomstige generaties.

Zo bouwen wij aan een toekomst voor ons gebouw, haar cultuur en rol naar de samenleving. Dagelijks zetten vele vrijwilligers zich in om deze doelen waar te maken. En toch is er veel geld nodig om het gebouw in stand te houden. Geld voor onderhoud, verwarming, aanpassingen aan het gebouw en natuurlijk voor de activiteiten die we gaan ontwikkelen voor de mensen in de buurt.

Bouwt u mee?

Binnenkort kunt u hier ook periodieke schenkingen doen met automatische incasso. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief.

Meehelpen als vrijwilliger? Wees welkom.

Voor ons levensbeschouwelijke programma, zoeken we gastvrouwen en – heren. Ondersteuning van activiteiten voor de wijk en ouderen. Wilt u helpen? Stuur een e-mail aan info@dewillemien.nl met uw beschikbaarheid en voorkeuren.


Wilt u liever doneren met Paypal? Dat kan ook rechtstreeks, gebruik de donatiebutton hieronder.